Til salgs i Luka på Samfundet, fra forlaget eller i bokhandelen der du bor (på bestilling)

ukebok_forside

Mediedekning

Reportasje på nrk.no 06.10.2017

Kronikk i Adressa 26.10.2017

Anmeldelse i Heimen nr 3/2018

Kort omtale av festivalene som har vært etter at boka gikk i trykken:

UKA-19

UKErevyen «Vivillé» flåste bort all verdens bekymringer, og barneteateret gjenoppstod med Astrid Lindgrens klassiker «Karlsson på taket». Dette var andre gang på 42 år at UKAs barneteater ikke ble egenskrevet. I Teltet spilte 1975, Alesso og Sigrid. Driften av Teltet og Huset ble skilt i hver sin seksjon (Arena og Drift), og du kunne endelig bruke ditt eget bankkort i stedet for Cashless i alle barene. Øvrige seksjoner ble sammenslått som forsøkt i 2007 (Kultur+Teater og PR+Næringsliv). Et staselig telt ble reist på Fengselstomta som en hyllest til gamle Cirkus, og avlastet selskapslokalene på Huset. UKEtoget gjenoppstod på alvor. Plakaten ble tegnet av Frøydis Kolseth.

UKA-17

UKErevyen «Ta-De-Du!» harselerte med nordmenns ambivalente forhold til nasjonalordet «dugnad». Festivalens hundreårsjubileum ble ellers markert med bok, monument, Husunderholdningens revykavalkade og repriser på tombola og stafetten «UKA rundt». I Dødens dal spilte Martin Garrix, Lorde, Future og Highasakite. Teltet ble for første gang også brukt til teknologikonferanse, og et escaperoom på Samfundet har vi heller ikke sett før. Barneteateret ble byttet ut med det lekne Tambateateret for voksne. Plakaten ble tegnet av Maria Milenko.